CUM CONDUCEM ECOLOGIC?

Specialistii de la Academia Titi Aur va recomanda cum sa conduceti ecologic. Prin 6 masuri simple, reduceti costurile, consumul de carburant si adoptati un stil de condus prietenos cu mediul inconjurator:

  • Reduceti din timp viteza prin actionarea franei de motor pentru viraje sau pentru angajarea in depasire. Rezultate: economie de combustibil, uzura scazuta a anvelopelor, a placutelor de frana si a autovehiculului in general.
  • Asigurati-va de buna intretinere tehnica a autovehiculului. Rezultate: emisii de CO2 mai putine, fara scurgeri de ulei, consum de combustibil mai mic, prin urmare un nivel de poluare scazut.
  • Verificati presiunea anvelopelor. Rezultate: mentinerea unui nivel mai ridicat al presiunii anvelopelor inseamna un consum mai mic de combustibil.
  • Evitati sa transportati bagaje inutil in autovehicul. Rezultate: fiecare kg in minus in autovehicul inseamna un consum mai mic de combustibil.
  • Evitati sa montati portbagaj exterior pe autovehicul, cu exceptia cazului in care transportati obiecte voluminoase. Rezultate: portbagajul exterior inseamna o franare aerodinamica ceea ce necesita un consum mai mare de combustibil.
  • Folositi clima doar atunci cand este foarte cald si nu cand sunteti cu geamul deschis. Rezultate: nefolosirea climei atrage dupa sine un consum mai redus de combustibil.

Academia Titi Aur 

Cu o experienta de 15 ani in conducerea defensiva, Titi Aur este unul dintre cei mai cunoscuti traineri din acest domeniu si a pregatit mai mult de 25 000 de cursanti. In urma solicitarilor primite din partea companiilor multinationale, in 1999 Titi Aur a inceput sa organizeze cursuri de conducere defensiva si cativa ani mai tarziu, in 2007, a infiintat Academia Titi Aur. Impreuna cu echipa sa de 12 instructori, scoala a instruit peste 25 000 de cursanti cu tehnicile si tacticile de condus defensiv. Toti membrii echipei sunt actuali sau fosti piloti ori copiloti, cu experienta in campionatele de raliu. 

Call Center
+40 21 301 49 59