ALD AUTOMOTIVE ROMANIA

Experti in leasing operational si administrare de flote

ALD Automotive Romania este filiala specializata in leasing operational si administrarea flotelor a grupului ALD Automotive. Cu o experienta de 19 ani pe piata de leasing din Romania, suntem una dintre companiile de top din acest domeniu. 

 

De ce ALD Automotive?

Cu o echipa dedicata de specialisti in domeniu, ALD Automotive detine expertiza internationala, cat si locala pentru o administrare profesionista a flotelor auto. Suntem alaturi de clientii nostri din momentul selectarii modelelor si marcilor vehiculelor, pe toata durata contractului prin asigurarea suportului constant in utilizarea serviciilor contractate si pana la returnarea autovehiculelor. 

Ne-am asumat angajamentul sa oferim clientilor servicii de o calitate excelenta astfel incat acestia sa se concentreze pe activitatea de baza a businessului lor. Aceasta este prioritatea noastra principala, iar prin customer care, sondaje de satisfactie si suport permanent, ne asiguram ca suntem mai mult decat un furnizor de servicii, suntem un partener pentru acestia.

Oferim solutii inovatoare care sa creasca mobilitatea managerilor de flota si a utilizatorilor prin dezvoltarea de instrumente online de raportare, aplicatii mobile, portaluri, simplificand astfel activitatea clientilor. 

Mai mult decat atat, ALD Automotive si-a concentrat activitatea pe oferirea unor solutii ecologice cat mai eficiente in vederea protejarii mediului inconjurator si a reducerii amprentei de carbon a flotelor clientilor nostri.

Call Center
+40 21 301 49 59