Consultanta si raportare

Toate raspunsurile de care aveti nevoie de la consultantul dumneavoastra de business

Dedicam timp investigarii nevoilor dumneavoastra si gasim impreuna solutia adecvata. Analizam flota si va trimitem rapoarte personalizate in functie de nevoile fiecarui client. 

Analiza flotei consta in:

 • Analiza TCO  (costul total de proprietate) este o abordare specializata de consultanta pentru a va identifica si administra mai bine costul total al flotei dvs.

  Costul total de proprietate include pe langa pretul de achizitie a autovehiculului si toate cheltuielile implicate de utilizarea acestuia. TCO este un indicator care ar trebui sa fie un criteriu important in decizia de achizitie a unei flote auto. Cu ajutorul acestei analize realizate de ALD Automotive, clientii pot observa toate cheltuielile implicate si pot lua o decizie informata in privinta alegerii unui autovehicul. Astfel, pot fi convinsi inca din start ca au ales cea mai buna varianta si cu cele mai corecte costuri de pe piata, nu doar in momentul achizitiei, ci pe intreaga durata a contractului.

  Odata ce TCO a fost calculat, costul per kilometru intre autovehicule, regiuni sau entitati poate fi comparat si monitorizat. Actiuni precum responsabilizarea utilizatorilor autovehiculelor, imbunatatirea stilului de condus, selectarea corecta a autovehiculelor pot reduce imediat costul total de proprietate.

 • Suport pentru stabilirea politicii auto – instrument de control al costurilor pentru utilizarea vehiculelor companiei.

  Politica auto contine responsabilitatile pe care le au utilizatorii autovehiculelor, conditiile prin care acestia pot avea acces la autovehicul, limitarile asupra utilizarii lui, reguli privind inspectiile tehnice, intretinerea masinii, reguli in caz de accident, protocoale de utilizare etc. 

  In cazul companiilor care nu au implementate astfel de politici, ALD Automotive demareaza analize de costuri complexe pentru a identifica zonele potentiale de optimizare a costurilor cu flota. In urma rezultatelor, se realizeaza structura documentului “Company car policy” pornind de la o selectie personalizata de autovehicule, pentru fiecare categorie de utilizatori. Toate aceste actiuni conduc la economii in bugetul companiei.

  Pentru companiile in care exista deja un astfel de document, ALD Automotive intervine prin prisma experientei sale locale, cat si internationale, identificand zonele de optimizare si bazandu-se pe un criteriu important: reducerea TCO-ului.

 • Blue fleet -  suport si consultanta in implementarea unei flote prietenoase cu mediul inconjurator prin:

  • Diagnosticul complet asupra flotei auto pentru a pentru a identifica acele arii care pot fi optimizate din punct de vedere ecologic si economic (emisiile de CO2, consumul de carburant)
  • Consultanta pentru alegerea flotei: „rightsizing” mai degraba decat „downsizing” astfel incat clientii sa isi aleaga modelele auto din aceeasi clasa dorita, insa cu o emisie mai mica de CO2
  • Cursuri de condus ecologic si defensiv pentru utilizatorii autovehiculelor ALD Automotive
Call Center
+40 21 301 49 59