TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii

1. OBIECT

1.1 Acest site web („Site-ul”) este un site de informare cu privire la autoturisme si autovehicule, in general, si contracte de leasing full-service si gestionarea flotei, in particular.

1.2 Acestia sunt termenii si conditiile generale („Termenii”) care guverneaza accesul utilizatorului („dvs.” sau „al dvs.”) si utilizarea continutului pus la dispozitia dvs. de catre ALD International si ALD Automotive SRL („ALD”, „noi”, „noua”, „al nostru”) in cadrul acestui Site.

1.3 Site-ul: www.aldautomotive.ro  

este gazduit de:

ALD International SA, o societate organizata si care functioneaza in conformitate cu legislatia franceza, inregistrata in Nanterre (Franta) cu nr. de inregistrare al societatii B 417 689 395, avand sediul social an allées de l’Europe nr. 15, 92588 Clichy Cedex, Franta,

Reprezentant legal: Dl. Tim Albertsen

Director de Publicatii: Dna. Stephanie Jonville

Director Editorial: Dna. Virginie Vors

1.4 Va rugam sa cititi acesti Termeni cu atentie. Prin accesarea si utilizarea Site-ului, declarati faptul ca ati citit si inteles acesti Termeni si ca sunteti de acord sa va supuneti tuturor prevederilor aferente.

2. DREPTURI DE PROPRIETATE

2.1 Veti utiliza corect cuvintele si marcile aferente ALD, inclusiv, dar fara limitare la reprezentarile stilizate, toate siglele si simbolurile asociate si combinatiile acestora cu alte cuvinte sau marci („Marcile Comerciale”) si nu veti utiliza Marcile Comerciale: (i) drept marci comerciale proprii sau ca parte a acestora; (ii) astfel incat sa se poata crea confuzii; (iii) pentru a identifica produsele sau serviciile ce nu le sunt aferente; (iv) pentru a insinua autorizarea sau alt fel de aprobari ale produselor si serviciilor ce nu le sunt aferente; sau (v) in orice mod care prejudiciaza sau care poate prejudicia renumele ALD sau pe cel al oricaror filiale sau societati afiliate ALD („Persoanele afiliate”)

2.2 Recunoasteti si sunteti de acord cu faptul ca acest continut, inclusiv, dar fara a se limita la datele, informatiile, textele efective, fotografiile, software-ul, functiile si graficele din cadrul sau sau accesibile prin intermediul Site-ului („Continutul”), pus la dispozitia dvs. de ALD sau de orice terta parte, este protejat prin drepturi de autor, marci comerciale, marci de servicii, brevete sau alte drepturi de proprietate si legi. Toate drepturile sunt rezervate in mod expres.

2.3 Cu exceptia cazului in care cele de mai jos sunt permise in mod expres prin legea aplicabila sau pot fi convenite in alt mod (in totalitate sau partial), nu veti:

- copia, divulga, modifica, reformata, prezenta, distribui, licentia, transmite, vinde, efectua, publica, transfera, stabili legaturi catre, rescrie sau demonta Continutul; sau

- inlatura, modifica sau ascunde Continutul in orice mod sau folosi orice materiale obtinute in timpul utilizarii Site-ului in orice scopuri, altele decât cele prevazute in prezentul; sau

- copia sau utiliza Continutul in orice scop comercial; sau

- inlatura, ascunde sau modifica orice drept de autor, marca comerciala sau alte informari privind drepturile de proprietate intelectuala din cadrul Continutului.

2.4 Vi se permite accesarea si utilizarea Site-ului numai in conformitate cu prevederile acestor Termeni.

2.5 Cu exceptia cazului in care se dispune altfel, niciuna dintre prevederile acestor Termeni nu va fi interpretata drept acordând orice licenta exclusiva sau alt transfer de drepturi catre dvs. cu privire la orice proprietate intelectuala sau alte drepturi de proprietate ce apartin ALD sau Persoanelor afiliate ALD sau oricaror terte parti.

In mod special, nu veti vinde, furniza, imprumuta sau inchiria intregul sau orice parte a Continutului catre terte parti, nu veti acorda licente de utilizare cu privire la acesta si nu il veti pune la dispozitie sub nicio forma, prin orice mijloace legale, fara acordul prealabil scris al ALD.

2.6 Cu titlu de exceptie, o anumita parte a Continutului este/poate fi proprietatea autorilor corespunzatori.

3. CONTINUTUL PUS LA DISPOZITIA DVS. PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

3.1 Continutul pus la dispozitia dvs. prin intermediul Site-ului are numai un scop informativ. Accesarea si utilizarea Site-ului in orice mod adecvat scopurilor dvs. si la zi reprezinta responsabilitate dvs.

Continutul este actualizat si/sau modificat periodic si dvs. ar trebui sa il verificati cu regularitate pentru va asigura de faptul ca sunteti la curent cu cele mai recente actualizari si/sau modificari. ALD isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau modifica acest Continut in orice moment. Prin accesarea si utilizarea constanta a Continutului, se va considera ca dvs. ati acceptat actualizarile si/sau modificarile aferente.

3.2 Desi depunem eforturi rezonabile pentru a va pune la dispozitie un Continut adecvat, nici ALD, sau furnizorii sau angajatii sai, si nici Persoanele sale afiliate, sau furnizorii sau angajatii acestora, nu garanteaza, in mod expres sau implicit, si nici nu isi asuma vreo responsabilitate legala (in masura permisa de lege) sau responsabilitatea pentru adecvarea, fiabilitatea, punctualitatea, exactitatea sau caracterul complet al Continutului.

3.3 Accesul catre sau utilizarea Continutului poate fi restrictionata pentru anumite persoane sau in anumite tari. In aceasta privinta, va veti asigura de faptul ca sunteti autorizat din punct de vedere legal sa accesati si sa utilizati Continutul.

3.4 Nu vom raspunde pentru legaturile de tip hyperlink stabilite catre alte site-uri, in special cu privire la continutul acestor site-uri. Nu vom raspunde pentru legaturile de tip hyperlink stabilite catre acest site si vom interzice oricui efectuarea de astfel de legaturi fara autorizarea prealabila explicita. De asemenea, nu veti stabilit legaturi catre pagini secundare (deep-linking) ale acestui Site in orice scopuri, cu exceptia cazului in care noi autorizam acest lucru explicit, in scris.

3.5 De asemenea, ne rezervam si dreptul de a include reclame, la alegerea noastra, pe paginile Site-ului.

4. RASPUNDERE

4.1 ALD nu garanteaza faptul ca Site-ul va functiona fara intreruperi sau erori de operare. In special, functionarea sa poate fi intrerupta pentru o scurta durata ca urmare a lucrarilor de intretinere, actualizarilor sau imbunatatirilor tehnice. ALD nu isi asuma nicio raspundere pentru orice disfunctionalitate, imposibilitate de accesare sau conditii precare de utilizare a Site-ului, in special cauzate de echipamente neadecvate, perturbari legate de furnizorul de servicii de internet, saturatia retelei de internet si alte motive ce nu tin de noi.

4.2 Nici ALD si niciuna dintre Persoanele sale afiliate nu va raspunde pentru nicio pierdere de utilizare, de profituri sau date sau pentru nicio dauna sau pierdere indirecta, speciala sau secundara, fie ca astfel de pierderi sau daune reies din contract, neglijenta sau delictual, inclusiv, dar fara limitare la urmatoarele:

- utilizarea Site-ului de catre dvs. sau increderea in Continut sau orice pierdere a Continutului ca urmare a intârzierilor, neefectuarii livrarilor, livrarilor ratate sau intreruperilor serviciilor; si

- defecte care pot exista sau pentru orice costuri, pierderi de profituri sau pierderi secundare generate de utilizarea de catre dvs. sau de incapacitatea dvs. de utilizare sau accesare, sau o avarie, suspendare sau retragere a intregului Site sau a unei parti a acestuia, in orice moment; si

- nerespectarea de catre dvs., sau de catre societatile sau entitatile pe care dvs. le reprezentati, a instructiunilor de instalare a software-ului Site-ului.

 4.3 In cea mai mare masura permisa prin lege, noi punem la dispozitie acest Site si Continutul sau „ca atare” si renuntam la oricare si toate conditiile, declaratiile si garantiile care pot fi implicite sau integrate in acesti Termeni, prin lege sau altfel. Singura masura corectiva aflata la dispozitia dvs. in baza Termenilor este incetarea utilizarii Site-ului.

 4.4 ALD depune eforturile rezonabile pentru a asigura faptul ca Site-ul nu contine inexactitati, erori, virusi sau deficiente; totusi, ALD nu garanteaza faptul ca aceasta este si situatia.

5. DESPAGUBIRE

Veti despagubi si exonera ALD, si pe oricare dintre Persoanele sale afiliate, de orice raspundere sau impotriva oricarei pretentii a unei terte parti cu privire la toate pierderile, costurile, actiunile, procedurile, pretentiile, daunele, cheltuielile (inclusiv toate costurile si cheltuielile de judecata rezonabile) sau obligatiile, suferite sau suportate direct sau indirect de ALD ca urmare a accesului la sau utilizarii Site-ului sau incalcarii sau nerespectarii de catre dvs. a acestor Termeni.

6.  MODIFICAREA TERMENILOR

ALD isi rezerva dreptul de a modifica Termenii online in orice moment. Aceste modificari vor intra in vigoare la o (1) luna dupa publicarea pe Site. Prin accesarea si utilizarea Site-ului, dvs. acceptati faptul ca sunteti obligat sa respectati Termenii in vigoare la momentul accesarii sau utilizarii. Astfel, ar trebui sa verificati acesti Termeni ori de câte ori accesati sau utilizati Site-ul.

7. SUSPENDAREA SI INCETAREA ACCESULUI SI UTILIZARII SITE-ULUI

7.1 ALD poate suspenda accesul si utilizarea Site-ului (i) ca urmare a lucrarilor de reparatii si intretinere si (ii) pentru a actualiza si/sau modifica respectivul Continut ocazional si (iii) in cazul in care noi consideram ca dvs. sau orice persoana careia ii divulgati parola dvs. incalca sau poate incalca acesti Termeni.

7.2 ALD poate pune capat accesului si utilizarii Site-ului in cazul in care ALD nu mai pune la dispozitie acest Site pentru orice motiv.

7.3 ALD va depune eforturi rezonabile pentru a va informa pe cât de curând posibil si pentru a va divulga motivul incheierii. In acest caz, veti avea in continuare dreptul de a contacta administratorul Site-ului.

In orice caz, nu veti avea dreptul la nicio despagubire sau compensare financiara, pentru nici un motiv.

8. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

8.1 Acest Site respecta legea 677/2001 privind protectia persoanelor fizice cu privire la procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

8.2 Pentru a raspunde nevoilor dvs. si in timpul navigarii dvs. pe Site, putem colecta date cu caracter personal referitoare la dvs. („Date cu Caracter Personal”) si procesate de calculatoare (anumite informatii pot fi obligatorii).

8.3 Desi aceste informatii sunt solicitate numai in scopul ALD, se intelege in mod expres ca suntem autorizati sa utilizam Date cu Caracter Personal in scopul gestionarii relatiei comerciale, prospectarii si realizarii de studii statistice, gestionarii riscurilor si selectarii, prospectarii si desfasurarii de activitati comerciale, respectând obligatiile legale si de reglementare, in special pe cele cu privire la combaterea spalarii de bani si finantarii terorismului.

8.4 Mai mult, procesul utilizat ar putea implica transferul de Date cu Caracter Personal catre tari ce nu sunt membre ale Uniunii Europene. In acest caz, vom depune eforturi rezonabile pentru a asigura protectia si securitatea Datelor cu Caracter Personal care ar putea fi, totusi, comunicate organizatiilor oficiale, administrative sau legale.

8.5 De asemenea, putem stoca date tip „cookies” in calculatorul dvs. pentru a inlesni navigarea dvs. si pentru a stabili statistici. Datele tip „cookies” stocheaza informatii privind navigarea dvs. pe acest site web (pagini deja accesate, ora si data, etc.), date pe care noi le putem accesa in timpul vizitelor dvs. viitoare pe Site. Nu exista date tip „cookies” ale unor terte parti.

Pentru a preveni aceasta stocare, puteti modifica actuala configuratie a browser-ului dvs. de internet:

Pentru Internet Explorer 5:

In bara de meniu, faceti clic pe „Instrumente” apoi „Optiuni internet”. Selectati fila „Securitate” si apasati butonul „Personalizati nivelurile”. Gasiti sectiunea „Autorizati stocarea datelor tip cookies in calculatorul dvs.” din meniul derulant. Puteti alege una dintre urmatoarele optiuni: Activeaza/Solicita/Dezactiveaza.

Pentru Netscape Communicator:

In meniul „Edit” selectati „Preferinte”. Faceti clic pe categoria „Avansat”.

Puteti alege una dintre urmatoarele optiuni: Accepta toate datele tip cookies /Accepta numai datele tip cookies inapoiate serverului original/Dezactiveaza datele tip cookies. In plus, puteti bifa optiunea: „Avertizeaza inainte de acceptarea datelor tip cookies”.

Pentru Internet Explorer 6 sau 7

In bara de meniu, faceti clic pe „Instrumente” apoi „Optiuni internet”. In fila „confidentialitate” puteti stabili setarea nivelului de confidentialitate de la „blocati toate datele tip cookies” sau ”acceptati toate datele tip cookies”.

Pentru Firefox 3

In bara de meniu, faceti clic pe „Instrumente”, apoi alegeti „Optiuni”. In fila „Confidentialitate” exista o sectiunea despre datele tip cookies, in cadrul careia puteti accepta aceste date sau nu.

8.6 Puteti contesta procesarea informatiilor dvs. personale pentru un motiv intemeiat. De asemenea, puteti contesta, gratuit, utilizarea acestor informatii pentru prospectare, in special in scopuri comerciale.

8.7 Va puteti exercita dreptul de acces, puteti rectifica si contesta utilizarea informatiilor dvs. personale dupa cum urmeaza:

a) Dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere (in mod gratuit, pentru o solicitare pe an), confirmarea faptului ca datele sale personale sunt sau nu prelucrate de catre acesta. Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii.

b) Dreptul de opozitie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, printr-o cerere scrisa, datata si semnata: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte; transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Lege 677/2001; notificarea catre terti carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. 

Operatorul este obligat sa comunice masurile luate si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

c) Dreptul de opozitie: persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa participata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orie moment, in mod gratuit si fara nicio justificare,  ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

d) Dreptul de a se adresa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau in justitie, pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677/2001, care au fost incalcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la adresa de mai jos.

9. DISPOZITII GENERALE

9.1 Legislatia Aplicabila si Jurisdictia – Acesti Termeni sunt guvernati de si interpretati in conformitate cu legile României si, astfel, prin prezentul va supuneti jurisdictiei exclusive a instantei competente.

9.2 Separabilitate - Acesti Termeni sunt autonomi si astfel, in cazul in care orice prevedere este stabilita ca fiind ilegala sau inaplicabila de catre orice instanta competenta, aceasta va fi considerata drept eliminata, fara a afecta restul prevederilor acestor Termeni.

9.3 Cesionarea – Va asumati faptul ca nu veti ceda, revinde, subinchiria sau transfera in orice alt mod drepturile sau obligatiile dvs. in conformitate cu acesti Termeni. Incalcarea acestei restrictii in orice mod, incheiata cu succes sau nu, va duce la incetarea imediata a prestarii Serviciilor de catre ALD. ALD poate cesiona acesti Termeni, partial sau in totalitate, catre orice terta parte, la propria alegere.

9.4 Intregul Acord - Acesti Termeni reprezinta un acord al partilor cu privire la obiectul acestora si inlocuieste oricare si toate comunicarile, intelegerile si acordurile anterioare ale partilor, verbale, exprese sau implicite, cu privire la obiectul prezentului.

9.5 Fara Renuntari, Acorduri sau Declaratii – Lipsa luarii de masuri cu privire la o incalcare efectuata de dvs. sau de alte parti nu duce la renuntarea la dreptul nostru de a actiona cu privire la respectiva incalcare, la cele ulterioare asemanatoare sau la ale incalcari. Cu exceptia celor prevazute in mod expres si specific in cadrul acestor Termeni, nicio declaratie, afirmatie, consimtamânt, renuntare sau alta actiune sau omisiune a ALD sau a Partilor sale afiliate nu va fi considerata drept obligatorie din punct de vedere juridic pentru ALD sau pentru oricare dintre Partile sale afiliate.

ALD AUTOMOTIVE SRL

Sediu social

Turn BRD, Bd. Ion Mihalache, nr. 1-7, et. 3, sector 1, Bucuresti

Cod de Inregistrare Fiscala: RO17043227

Nr de inregistrare Registrul Comertului: J04/20912/15.12.2004

 

Adresa de contact:
Floreasca Business Park

Calea Floreasca 169A, Corp A, etaj 2

Sector 1, 014459 – Bucuresti

Tel: +40 21 301 4977

Call Center
+40 21 301 49 59