COMUNICATE DE PRESA

29mar.

ALD Automotive si Toyota Craiova livreaza in cadrul programului Toyota All Inclusive 52 de autovehicule catre Casa Noastra

ALD Automotive si Toyota Craiova livreaza in cadrul programului Toyota All Inclusive 52 de autovehicule catre Casa Noastra

ALD Automotive și Toyota Craiova au livrat, în cadrul programului Toyota All Inclusive, o flotă de 52 autovehicule către un singur client, fiind cea mai mare comandă de până acum din cadrul acestui parteneriat. Autovehiculele sunt modele Toyota Avensis și Corolla și au fost furnizate la începutul lunii martie companiei Casa Noastră, care deține brandul QFort, producătorul sistemelor de ferestre şi uși.

Alegerea celor doi parteneri, ALD Automotive și Toyota România, reprezintă o recunoaștere a succesului produsului White Label de leasing operațional implementat în premieră în România.

ALD Automotive și Toyota Craiova – Top Serv Motors, sunt cea mai potrivită alegere pentru nevoile noastre. Calitatea serviciilor oferite prin programul Toyota All Inclusive, fiabilitatea autovehiculelor, dar și consultanța personalizată ne-au ajutat să identificăm cea mai bună soluție pentru flota aleasă. Suntem convinși că acest parteneriat este unul de lungă durată, care ne va aduce beneficii, atât nouă, cât și celor două companii”, a spus Ștefan Cherciu, acţionar al companiei Casa Noastră.

Toyota All Inclusive este primul produs de leasing operațional White Label* de pe piața românească, destinat antreprenorilor locali, ce presupune un pachet complet de servicii în care marca Toyota este implicată ca producător și retailer prin rețeaua de dealeri autorizați Toyota, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operațional.

De la lansarea produsului Toyota All Inclusive au fost livrate atât modele de volum, precum Corolla și Aygo, cât și autovehicule premium ca Rav 4, Land Cruiser sau Lexus. Mai mult, au fost livrate și autovehicule hibrid Toyota și Lexus.

Toyota All Inclusive a fost lansat în iunie 2015 și a fost foarte bine primit de către piață. Produsul este potrivit atât IMM-urilor și PFA-urilor care au nevoie de autovehicule noi și costuri complet predictibile, cât și companiilor locale cu flote semnificative care doresc un serviciu complet pentru o mobilitate permanentă. Prin contractul de leasing operațional, clienții beneficiază de o rată fixă lunară în care sunt incluse o serie de servicii furnizate chiar de către service-ul Toyota: mentenanţa autovehiculului, schimbul şi stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de înlocuire, asistență non-stop, asigurări complete și gestionarea daunelor. În plus, produsul poate fi accesat cu avans 0%, clientul plătind exclusiv pentru utilizarea autovehiculului, iar la finalul contractului, nu mai trebuie să gestioneze vânzarea mașinii.

Livrarea celor 52 de autovehicule s-a făcut de către Toyota Craiova - Top Serv Motors. Relația companiei Casa Noastră cu Toyota Craiova durează încă din anul 2005, când, printr-un alt parteneriat, au fost furnizate 175 de autoturisme Toyota – Land Cruiser, Hilux, Avensis, Corolla, Auris și Yaris producătorului de tâmplărie PVC.

*Termenul White Label denumeşte un produs sau un serviciu realizat de către o companie şi oferit altei companii pentru a fi comunicat şi vândut în nume propriu. Serviciul de bază rămâne însă în execuţia companiei producătoare, care este în continuare delegată să asigure funcţionalitatea completă a acestuia.

Call Center
+40 21 301 49 59