Comunicare COVID-19

ALD Automotive s-a mobilizat pentru a asigura continuitatea business-ului in paralel cu siguranta angajatilor si a clientilor sai.

ALD Automotive monitorizeaza indeaproape situatia referitoare la COVID-19 si urmeaza instructiunile date de Organizatia Mondiala a Sanatatii, grupul Societe Generale si autoritatile locale.

Am luat toate masurile necesare pentru a asigura continuitatea business-ului, luand in considerare cu prioritate sanatatea si siguranta angajatilor si a clientilor nostri. Masuri specifice precum cele sanitare, distantare sociala, lucrul remote (work from home) sunt deja implementate pentru a reduce orice risc de contaminare. 

In timp ce situatia impune anumite restrictii, ramanem la dispozitia dumneavoastra in aceasta perioada plina de provocari, pentru a va oferi asistenta si suport in privinta alternativelor de mobilitate necesare. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari. Scopul nostru este sa va oferim in continuare servicii la acelasi nivel si facem toate demersurile pentru a ne asigura de acest lucru. 

Call Center
+40 21 301 49 59