COMUNICATE DE PRESA

28mar.
2022

ALD Automotive Romania a fost recompensata de Ecovadis cu medalia Gold

ALD Automotive Romania a fost recompensata de Ecovadis cu medalia Gold

ALD Automotive a primit de la Ecovadis medalia Gold pentru calitatea angajamentelor si performanta in CSR. Suntem mandri de acest rezultat ce ne pozitioneaza in top 2% companii din industria de rent si leasing auto, evaluate de Ecovadis.

Ecovadis a evaluat performanta ALD Automotive Romania in ceea ce priveste dezvoltarea sustenabila tinand cont de 21 de criterii si 4 piloni principali: mediu, drepturi umane fundamentale la locul de munca, etica si achizitii responsabile.  

Aceasta recunoastere reflecta actiunile si politicile implementate de companie in ceea ce priveste tranzitia catre mobilitatea sustenabila, responsabilitatea ca angajator, practicile sustenabile de business si reducerea interna a amprentei de carbon.

„ Certificatul Gold Ecovadis arata clientilor si partenerilor nostri ca angajamentele sociale si de mediu pe care ni le-am asumat sunt masurabile si transparente. Cu un scor de 74/100 puncte, rezultatul acestei evaluari constituie o confirmare a tuturor actiunilor implementate in ALD Automotive Romania si ne incurajeaza sa continuam sa ne implicam activ in extinderea strategiei noastre de sustenabilitate.” a declarat Shane Dowling, CEO ALD Automotive Romania &  Regional Director South-East Europe

 

Call Center
+40 21 301 49 59