COMUNICATE DE PRESA

14iul.
2020

Alexandru Popescu este noul Director Comercial ALD Automotive România

Alexandru Popescu este noul Director Comercial ALD Automotive România

ALD Automotive, unul dintre liderii industriei de leasing operational,  anunță numirea lui Alexandru Popescu în funcția de Director Comercial ALD Automotive România, începând cu data de 27 Aprilie 2020. Cu peste 15 ani de experiență în domeniul financiar - bancar, dl. Popescu va coordona activitatea comercială a companiei, precum și managementul echipei de vânzari.

Printre obiectivele sale se regăsește creșterea portofoliului de clienți internaționali și locali din segmentele corporate și IMM, precum și dezvoltarea parteneriatelor strategice, atât cu Grupul BRD, cât și cu importatorii și dealerii auto. În acelasi timp, noul Director Comercial se va concentra pe menținerea nivelului ridicat de calitate al serviciilor furnizate și pe generarea celui mai înalt grad de satisfacție pentru clienții ALD Automotive.

Totodată, dl. Popescu va promova soluțiile inovatoare dezvoltate de către ALD Automotive, în strânsă legătură cu strategia și politica de CSR a Grupului.

Mă alătur cu mult entuziasm unei echipe de profesioniști pentru care calitatea serviciilor furnizate clienților este o prioritate. ALD Automotive este un trendsetter al industriei de leasing operațional, ceea ce mă provoacă să continui tradiția alături de colegii mei și să dezvoltăm soluții inovatoare, adaptate trendurilor locale și internaționale. Pentru a veni în sprijinul partenerilor săi, ALD Automotive va continua să diversifice soluțiile de mobilitate, în noul context social și economic”, a declarat Alexandru Popescu, noul Director Comercial al ALD Automotive România.

 

Biografie Alexandru Popescu

Alexandru Popescu și-a început cariera în 2005, în cadrul BRD, fiind integrat încă de la angajare într-un program de formare a viitorilor manageri ai băncii. În ultimii 15 ani a ocupat diverse funcții comerciale și manageriale, acoperind relația cu clienții băncii din segmentele Corporate, SME, Private Banking și Retail. Ultima poziție ocupată a fost de Director Comercial Business Center pe segmentul NonRetail.

Call Center
+40 21 301 49 59