COMUNICATE DE PRESA

18mai.
2020

ADL Automotive si Polestar lanseaza cu success o colaborare strategica ce ofera in Europa servicii de leasing complet digitale

ADL Automotive si Polestar lanseaza cu success o colaborare strategica ce ofera in Europa servicii de leasing complet digitale

ALD Automotive, lider in Europa in industria de leasing, si Polestar, brandul contemporan de vehicule electrice performante, au lansat cu succes o colaborare strategica pentru a oferi servicii si oferte de leasing operational clientilor Polestar prin intermediul unei solutii complet digitale. Parteneriatul este operational in Belgia, Olanda si Germania, iar persoanele fizice isi pot configura si comanda Polestar 2, prima masina complet electrica, printr-o platforma complet digitala. Oferta va fi extinsa si clientilor corporate in saptamanile urmatoare, precum si in Marea Britanie.

Polestar 2 este un fastback premium electric de performanta La lansare, masina are o tractiune integrala de 300kW si o capacítate a acumulatorului de 78 kWh, oferind flexibilitate gamei si un mod dinamic de sofat. Sistemul infotainment foarte asteptat utilizeaza sistemul de operare Android Automotive OS, fiind  primul montat pe un autovehicul. La baza propunerii de brand este o experienta de cumparare și de proprietate fără grji. Procesul este in primul rand  digital, dar in acelasi timp sustinut de Polestar Spaces, un nou concept de vanzare retail care pozitioneaza brandul Polestar in centrul oraselor cheie din toate pietele unde s-a lansat. In plus, noul concept are la baza personal specializat pe acest produs.

Pachetele de leasing sunt flexibile din perspectiva duratei contractului de leasing si a kilometrajului, iar totul este gestionat online de catre ALD Automotive, incepand cu evaluarea financiara si pana la semnarea electronica a documentelor. ALD Automotive este partenerul care va gestiona serviciul de leasing pe toata durata contractului.

Polestar 2 urmeaza succesul lansarii Polestar 1, o masina de volum redus, cu un sistem performant de propulsie hibrid si cu cea mai mare autonomie electrica fata de orice alta masina hibrida din lume.  Polestar 2 a fost expus in 2019 ca fiind prima masina electrica premium de volum mai mare conceputa sa concureze cu modelul Tesla 3. Polestar este detinuta de catre Volvo Car Group si Zhejiang Geely Holding si beneficiaza de economii importante de scara ca urmare a acestui parteneriat. Acest lucru faciliteaza proiectarea, dezvoltarea si productia cu succes a masinilor electrice de marca, cu performanta electrica.

Call Center
+40 21 301 49 59