COMUNICATE DE PRESA

11iun.
2013

ALD Automotive îşi consolidează echipa de management

ALD Automotive îşi consolidează echipa de management

Din luna mai a acestui an, ALD Automotive, unul dintre jucătorii de referintă de pe piata de leasing operational din România, are două schimbări în echipa de management: Ciprian Vlădescu, care ocupă funcția de Director Comercial şi Alberto Manea, noul Director de Operatiuni.

Ciprian Vlădescu este noul Director Comercial al ALD Automotive începând cu 1 mai 2013, după ce anterior a ocupat postul de Director de Operațiuni. Ciprian Vlădescu are în prezent 8 ani de activitate în cadrul companiei, fiind printre primii membrii ai echipei create în 2005.

În trecut a ocupat mai multe poziții în cadrul departamentului Operatiuni, din octombrie 2008 preluând supervizarea activitătilor acestui departament. Experienta sa în cadrul companiei este un element important pentru noile sale responsabilităti de dezvoltare a activitătii de vânzare a serviciilor ALD Automotive şi de creştere a portofoliului de clienti.

Alberto Manea s-a alăturat echipei ALD Automotive pe 13 mai ca Director de Operatiuni, după mai mult de 17 ani de experientă în zona de achizitii, vânzări dar şi marketing în cadrul unor companii prestigioase precum: Renault Franta, Vodafone şi Kraft Foods.

In noul său post, Alberto Manea va fi responsabil cu administrarea serviciilor de achizitie şi livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vânzare (întretinere, asigurări, asistentă, anvelope, Customer Care, etc.) şi a activitătii de vânzare a maşinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operational.

ALD Automotive

Operatională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operational full service asigurând finantarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat oficial în mai 2010 sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitatii închise destinată promovării şi vânzării autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operational.

Call Center
+40 21 301 49 59