COMUNICATE DE PRESA

28oct.
2013

ALD Automotive a reusit sa reduca daunele conducatorilor auto cu 25% prin programul de condus defensiv

ALD Automotive a reusit sa reduca daunele conducatorilor auto cu 25% prin programul de condus defensiv

În doi ani de când ALD Automotive a lansat Programul de condus defensiv, utilizatorii flotei sale de autovehicule au redus numărul de daune cu 25% ca urmare a participării la cursuri. Programul este organizat în parteneriat cu Titi Aur şi a fost urmat de aproape 750 de conducători ai autovehiculelor ALD Automotive.

În urma evaluării daunelor produse înainte şi după ce conducătorii auto au participat la program, rezultatele au mai arătat că 40% dintre şoferi au redus numărul de accidente, ceea ce indică un progres în stilul lor de condus. Pentru mai multă acurateŃe, analiza a luat în considerare daunele declarate ca fiind cauzate din vina şoferilor. Valoarea totală a acestor daune a fost diminuată cu 9% după participarea la cursuri.

“Administrarea unei flote de peste 7 000 de autovehicule implică şi o componentă semnificativă de responsabilitate socială fată de utilizatorii noştri. Siguranta rutieră este un subiect comun în prezent, atât pentru companii cât şi pentru persoane, avand în vedere riscurile şi victimele pe care le implică zilnic. Credem cu tărie că unul dintre mijloacele necesare pentru creşterea sigurantei rutiere este însuşirea unei mentalităti unde a conduce în sigurantă înseamnă a conştientiza responsabilitatea pe care o avem fată de pasagerii din maşină şi ceilalti participanti la trafic de fiecare dată când ne aflăm la volan. Suntem foarte multumiti de obtinerea acestor rezultate după doar doi ani şi încurajăm cu tărie utilizatorii flotei noastre şi şoferii în general să înveŃe şi să aplice tehnicile de condus defensiv, care treptat pot contribui la crearea unor drumuri mai sigure pentru noi toti.” a afirmat Shane Dowling, Director General ALD Automotive.

Pe parcursul programului participantii sunt învătati, prin utilizarea unor instrumente de pregătire unice, cum să-şi îmbunătătească abilitătile de condus prin însuşirea de tehnici de condus preventiv şi de control a maşinii în situatii imprevizibile din trafic, prin testarea unor simulatoare auto speciale.

Prin intermediul parteneriatului semnat cu Titi Aur, ALD Automotive oferă un program de condus defensiv complet şi puternic specializat, care evidentiază grija companiei fată de cei 255 de clienti ai săi.

Mai multe informatii despre Programul de condus defensiv initiat de ALD Automotive în colaborare cu Titi Aur pot fi găsite accesând link-ul: www.ald-condusdefensiv.ro/

ALD Automotive

Operatională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operational full service asigurând finantarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat pentru clientii săi în septembrie 2011 Programul de condus defensiv în parteneriat cu Şcoala de conducere defensivă Titi Aur. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Call Center
+40 21 301 49 59