COMUNICATE DE PRESA

22ian.
2014

Grupul ALD Automotive și Wheels, inc. semnează un acord cadru global cu MSD

Grupul ALD Automotive și Wheels, inc. semnează un acord cadru global cu MSD

Grupul ALD Automotive și Wheels, Inc. au semnat un nou Acord Cadru Global cu Merck Sharp & Dohme, Corp. (MSD), companie cunoscută sub numele de Merck în Statele Unite ale Americii și în Canada, pe 1 septembrie 2013. Acordul acoperă 33 de țări și aproape 15 000 de autovehicule pentru MSD și afiliații săi, reprezentând mai mult de jumătate din flota curentă globală totală a MSD și a afiliaților săi.

Acordul demonstrează angajamentul continuu al Grupului ALD Automotive și Wheels, Inc. de a dezvolta pentru MSD Soluții pentru Flota Globală. Aceste soluții includ, dar nu sunt limitate, la  următoarele:

  • consolidarea administrării contului global;
  • dezvoltarea unui model de raportare pentru a asigura o bună cunoaștere a flotei globale; și
  • examinarea soluțiilor potențiale de Management a Flotei în noi teritorii și piețe emergente.

Acordul este în vigoare până pe data de 30 iunie 2014. 

Grupul ALD Automotive și Wheels, Inc. privesc semnarea acestui Acord Cadru Global ca o reafirmare a efortului depus în mod continuu pentru MSD și afiliații săi la nivel global, precum și a puterii parteneriatului global dintre Grupul ALD Automotive și Wheels, Inc. de a aduce valoare adăugată clienților lor mutuali.

ALD Automotive

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

 

Call Center
+40 21 301 49 59