COMUNICATE DE PRESA

15dec.

ALD Automotive semneaza un contract cu British American Tobacco

ALD Automotive semneaza un contract cu British American Tobacco

ALD Automotive, unul dintre liderii pieței de leasing operațional și management de flotă din România, și British American Tobacco (România) au semnat un contract prin care ALD Automotive va gestiona prin leasing operațional full service flota auto a BAT.

Astfel, British American Tobacco a externalizat finanțarea și administrarea flotei sale naționale. Prin semnarea acestui acord, BAT devine unul dintre primii 10 clienți ai ALD Automotive în ceea ce privește mărimea flotei, alături de companii din industrii precum farma, servicii financiare sau telecom.

"Sunt încântat să urez bun venit noului nostru client, BAT România. Faptul că o nouă companie globală ne acordă încrederea de a-i finanța și gestiona flota auto demonstrează încă o dată că experiența noastră de peste 9 ani pe piața din România și gama completă de servicii de calitate pe care o oferim sunt extrem de apreciate de către partenerii noștri. Vom continua să dezvoltăm programe care aduc clienților noștri un plus de valoare în ceea ce privește întreaga experiență ALD Automotive și să fim mereu cu un pas înaintea trend-urilor din piața în care activăm.”, spune Shane Dowling, Director General ALD Automotive.

Contul BAT a fost câștigat de ALD Automotive în urma unei licitații și implică finanțarea și administrarea flotei companiei, în care este inclusă o gamă largă de servicii precum: mentenanță, gestionarea asigurărilor și a daunelor, asistență 24/7 și schimbarea anvelopelor. De asemenea, angajații BAT vor beneficia de instrumentele unice pe care ALD Automotive le pune la dispoziția clienților săi: aplicația pentru smartphone ALD mobile, serviciul inteligent prin care pot fi localizați furnizorii de servicii și ALD carselector, aplicația online dedicată configurării și selecției vehiculelor.

Grupul ALD Automotive

ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa și locul 2 în întreaga lume. Grupul a atins în 2013 cifra simbolică de 1 milion de vehicule aflate în circulație, având pe 30 iunie 2014 o flotă constând în 1 076 000 de autovehicule.

ALD Automotive în România

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Call Center
+40 21 301 49 59