COMUNICATE DE PRESA

29ian.

ALD Automotive il numeste pe Catalin Olteanu in functie de Director Comercial

ALD Automotive il numeste pe Catalin Olteanu in functie de Director Comercial

Începând cu luna ianuarie a acestui an, ALD Automotive, una dintre companiile de top în domeniul leasingului operațional din România, efectuează o schimbare în echipa de management și îl numește pe Cătălin Olteanu in funcția de Director Comercial.

Cătălin Olteanu a preluat noua funcție începând cu 8 ianuarie 2015, după ce ocupase în trecut poziția de Director Comercial Adjunct la BRD Finance IFN S.A – Groupé Société Générale. Cătălin Olteanu are 7 ani de activitate în cadrul grupului Société Générale, după mai mult de 4 ani petrecuți în departamentele de Marketing și Vânzări ale unor companii importante de pe piață: GE Money, Citibank și Raiffeisen Leasing.

‘’Am acceptat această provocare profesională cu entuziasm și cu certitudinea că voi putea să conduc departamentul de vânzări ALD Automotive către un nou nivel de performanță. Mă bazez pe o echipă foarte bună de consultanți în vânzări și având în vedere serviciile excelente oferite de compania noastră, privesc cu optimism spre activitățile noastre viitoare și planurile noastre de extindere a portofoliului și îmbunătățire a proceselor de vânzare’’, a declarat Cătălin Olteanu.

Experiența în domeniu și abilitățile sale sunt esențiale pentru noile prerogative în structura ALD Automotive. Printre acestea se numără dezvoltarea activităților de vânzare a serviciilor companiei, inițierea și implementarea proiectelor de colaborare în cadrul grupului, previzionarea vânzărilor, managementul bugetului și al resurselor. Identificarea noilor oportunități în piață și dezvoltarea unor noi produse sunt alte activități care îi vor reveni noului Director Comercial ALD Automotive.

Grupul ALD Automotive

ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa și locul 2 în întreaga lume.

ALD Automotive în România

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Call Center
+40 21 301 49 59