COMUNICATE DE PRESA

26nov.
2015

ALD Automotive si-a invitat clientii pentru a testa cele mai noi masini electrice si hibrid

ALD Automotive si-a invitat clientii pentru a testa cele mai noi masini electrice si hibrid

ALD Automotive a sărbătorit 10 ani dedicați inovației alături de clienții și partenerii săi: Academia Titi Aur, Toyota, Lexus, BMW, Renault, Peugeot, Țiriac Auto - Mitsubishi, Schneider Electric. Compania de leasing operațional și-a întărit astfel poziția de initiator în lumea mobilității electrice printr-un eveniment inedit, menit să prezinte clienților autovehiculele electrice și hibrid de pe piață și să promoveze beneficiile condusului defensiv si ecologic prin workshopuri puse la dispoziție impreuna cu Academia Titi Aur.

“Cu ocazia acestui eveniment special demonstrăm încă o dată caracterul inovator al ALD Automotive. Suntem prima companie de leasing operațional care se implică în mod activ în promovarea catre companii a tehnologiilor auto care protejează mediul și ne dorim ca avantajele deținerii unor flote electrice și hibrid să fie înțelese cât mai corect de către clienții noștri. Ne-am dorit sa împărtăşim clienţilor noştri expertiza internațională legată de mobilitatea urbană şi am fost foarte plăcut surprinşi să vedem nivelul ridicat de interes pentru participarea la acest eveniment unde aceste noi tipuri de autovehicule au putut fi testate în diferite condiţii de trafic. Prin astfel de evenimente dorim să arătăm beneficiile aduse de noile tehnologii mai puţin poluante, dorim să încurajăm piața de leasing operațional să se dezvolte şi, astfel, sperăm să generăm o reacție din partea autorităților în construirea infrastructurii.” spune Cătălin Olteanu, Director Comercial ALD Automotive.

Timp de o zi, participanții au testat pe circuitul Academiei Titi Aur 12 modele de mașini electrice și hibrid ale partenerilor ALD Automotive. Modelele electrice aduse au fost: Renault Twizy, Renault ZOE, BMW i3, Mitsubishi I-MIEV și Peugeot iOn. Din gama hibrid clientii au putut testa modele la fel de spectaculoase: BMW i8, BMW X5 plug-in hybrid, Toyota Auris Hybrid, Toyota Yaris Hybrid, Lexus IS 300h, Peugeot 3008 Hybrid si Mitsubishi Outlander PHEV. În plus, noul sediu al Academiei Titi Aur a oferit invitaţilor experiențe unice: testarea simulatoarelor de derapaj folosind mașina cu roți libere pe spate, mașina cu 2 volane unică în România, simulatoare de impact şi de răsturnare, un demo al unui curs de condus defensiv și condus ecologic, teste de îndemânare, frânare, accelerare etc.

În cei 10 ani pe piața de leasing operațional, ALD Automotive s-a implicat activ în inovarea sistemului de management al flotelor auto, de înverzire a parcurilor auto şi a fost printre primele companii care au oferit cursuri de condus defensiv și ecologic managerilor de flote. Astfel, în parteneriat exclusiv cu Academia Titi Aur, peste 1.100 de utilizatori ai autovehiculelor ALD Automotive au fost instruiți să adopte un stil de condus mai sigur, mai prientenos cu mediul, şi-au îmbunătăţit comportamentul la volan şi au redus costurile cu combustibilul și pe cele de mentenanță a maşinilor.

Cu o experiență de 15 ani în conducerea defensivă, Titi Aur este unul dintre cei mai cunoscuți traineri din acest domeniu și a pregătit mai mult de 25.000 de cursanți, alături de echipa sa de 12 instructori. Academia "Titi Aur" a fost înființată în 2007, membrii echipei fiind actuali sau foști piloți sau copiloți, cu experiență în campionatele de raliu.

Grupul ALD Automotive

ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului.

ALD Automotive în România

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Pentru mai multe informații site-urile partenerilor implicați în eveniment sunt: www.titiaur.ro; www.schneider-electric.ro; www.toyota.ro; www.lexus.ro; www.bmw.ro/ro/ro/; www.renault.ro; www.peugeot.com.ro; www.tiriacauto.ro.

 

CONTACTE PRESĂ

ALINA PACIOIANU, Tel: 021 301 49 42

alina.pacioianu@aldautomotive.com

www.aldautomotive.ro

Call Center
+40 21 301 49 59