COMUNICATE DE PRESA

06oct.
2016

Grupul ALD Automotive si Wheels isi extind parteneriatul în America Centrala

Grupul ALD Automotive si Wheels isi extind parteneriatul în America Centrala

Grupul ALD Automotive şi Wheels Inc., partener strategic în America de Nord, au semnat un acord de colaborare cu Arrend Leasing, companie de leasing auto cu sediul în Guatemala care deserveşte patru pieţe din America Centrală.

Arrend Leasing cu sediul în Guatemala are o tradiţie de 23 de ani pe piaţa de profil şi este singura companie de leasing din America Centrală care are o acoperire regională, fiind prezentă în Nicaragua, Honduras, El Salvador şi Guatemala.

Datorită parteneriatului nou stabilit, ALD Automotive va fi prima companie internaţională de leasing al cărei portofoliu de servicii şi produse va putea fi accesat de clienţii din cele 4 ţări. Mai mult decât atât, acordul global dintre Grupul ALD Automotive şi Wheels va avea o capacitate consolidată în ceea ce priveşte asigurarea prezenţei pentru aceste pieţe, iar clienţii vor beneficia în America Centrală de expertiza profesională a celor două companii.

Totodată, parteneriatul contribuie la consolidarea poziţiei de lider al pieţei pentru ALD Automotive în America Latină datorită acoperirii extinse a continentului şi vine în continuarea intrării recente de pe pieţele din Chile şi Peru din iunie şi din perspectiva acordului semnat cu AutoCorp în Argentina.

Prin intermediul rețelei de parteneri din Australia și Noua Zeelandă (Fleet Partners), Irlanda (J&P), Africa de Sud (Absa), Argentina (AutoCorp), iar acum şi din Nicaragua, Honduras, El Salvador şi Guatemala prin Arrend Leasing, asocierea dintre Grupul ALD Automotive și Wheels oferă cea mai extinsă acoperire geografică din piața de management de flotă cu 1,6 milioane de autovehicule la nivel mondial în 53 de ţări.

Call Center
+40 21 301 49 59